Adil shamji

Student

Erfarenhet

2018-2022

Arbete

Jag har spenderat den senaste fem somrarna på Enertech, reservdelar. Har där behandlat allt från inventering till paketering.

 
2014 - 2017

Hockeydommare

Under mina 14 år som hockeyspelare arbetade jag en tid som hockeydommare. Vilket öppnade en helt ny dimension av sporten pressen, beslutsamheten och de angelägna föräldrar tränare domare ständigt måste handskas med.

 
2022-

Matte-Coach

Parallellt med studierna engagerar jag mig i en studentföreningen, Ahead Mattecoachning. Som är en ideell förening på Linköping universitet där man som coach undervisar gymnasieelever med matematik. Du tilldelas en grupp elever och gör tillsammans upp en plan för att tillsammans uppnå studentens ambitioner. Det är superkul, givande och lärorikt; och ger en helt ny inblick inom pedagogik och dess komponenter. 

 

Om Mig

 Som person gillar jag utmaningar och att testa på nya saker, jag är adaptiv och lär mig nya saker snabbt, jag arbetar väldigt bra i grupp och frambringar ofta andras engagemang genom positivitet och företagsamhet.

På min fritid tränar jag mycket, men jag umgås också med kompisar. Jag tycker förövrigt om att titta på serier, läsa böcker och att koppla av.

Utbildning

Augusti 2021 - Juni 2026

Linköping Universitet

Civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik.

“Kombinationen av de klassiska områdena teknisk fysik och elektroteknik, tillsammans med en mycket gedigen matematisk grund, ger dig kompetens som är användbar inom många yrkesområden. Programmet är ett av våra mest krävande men ger dig ett försprång när det gäller förmågan att lösa komplexa tekniska problem”

(Läs mer om programmet

Augusti 2018 - Juni 2021

Sunnerbogymnasiet

2015- Juni 2018

Astradskolan

Kontakt

Adil shamji

www.Adilshamji.com